Thursday, July 18, 2024
HomeVideoVIDEO: Faisal Halim menangis ketika sidang akhbar pertama sejak kejadian asid di...

VIDEO: Faisal Halim menangis ketika sidang akhbar pertama sejak kejadian asid di pusat latihan SFC di Shah Alam


Information reaching Kossyderrickent has it that Faisal Halim menangis ketika sidang akhbar pertama sejak kejadian asid di pusat latihan SFC di Shah Alam.


Pemain utama Selangor FC Faisal Halim, yang juga bermain untuk Harimau Malaya, terfikir untuk menamatkan karier bola sepaknya dan kehilangan gaji besarnya selepas diserang asid oleh individu tidak dikenali di sebuah pusat beli-belah di Petaling Jaya pada Mei. 

Anak kelahiran Pulau Pinang berusia 26 tahun itu merasakan keselamatan keluarganya lebih penting dan tidak mahu hidup dalam ketakutan akibat kejadian tidak dijangka itu.

Faisal tidak menjelaskan sebabnya, tetapi berkata bahawa “sekarang ini saya disimpan dalam persembunyian rahsia” bersama keluarganya, menyatakan harapan “saya tidak lama lagi boleh bebas dan tidak perlu bersembunyi”. Dua orang telah ditangkap selepas serangan itu tetapi kedua-duanya dibebaskan tanpa sebarang pertuduhan. 

Tidak jelas apa di sebalik serangan itu. Kes Faisal adalah yang paling serius dan berprofil tinggi dalam rentetan jenayah terhadap empat pemain bola sepak Malaysia pada bulan Mei. Insiden itu dipercayai tidak ada kaitan.

Musim bola sepak domestik Malaysia dijadualkan bermula pada 10 Mei dengan penutup tirai antara Faisal Selangor dan juara Liga Super Johor Darul Ta’zim (JDT). 

Selangor menarik diri dengan menyebut “siri insiden jenayah dan ancaman baru-baru ini”, tetapi liga berjalan pada hari berikutnya di bawah kawalan keselamatan yang ketat.

WATCH VIDEO

DOWNLOAD VIDEO

READ ALSO  Bianca Bell Nude – Beautiful Bell (102 Photos)
YOU MAY ALSO LIKE
- Advertisment -

RECENT POSTS

- Advertisment -
- Advertisment -